کد خبر: ۱۱۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - 2016July 27

مزیت های مفید گوشت شترمرغ

شفا آنلاین>سلامت>یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت شتر مرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی می‌شود، که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است.

به گزارش شفا آنلاین،کارشناس تغذیه اظهار داشت: گوشت شتر مرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه بندی می‌شود که از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. به‌طوریکه می‌توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه‌های گوشت قرمز در دسترس است که کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.

وی افزود: گوشت شترمرغ مانند گوشت گاو به رنگ قرمز بوده، ولی تقریباً خصوصیات گوشت مرغ را دارا است، با اینکه طعم و ساختار گوشت شتر مرغ به گوشت گوساله شبیه است. اما دو سوم چربی کمتری نسبت به آن دارد و به دلیل سطح کلسترول پایین و پروتئین و آهن بالا، گوشت این پرنده به عنوان یک جانشین رضایت بخش برای گوشت قرمز است.

این کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به سدیم کم و آهن زیاد در گوشت شتر مرغ و همچنین قابلیت هضم بالایی که دارد مناسب ترین گوشت برای بیماران قلبی و سالمندان و ورزشکاران، جوانان است و به‌عنوان منبع غنی اسیدهای چرب امگا-3 در مصارف روزمره تغذیه انسان و رژیم درمانی در کاهش وزن یا بیماریهای قلبی و عروقی واقع می‌شود.

برچسب ها: شترمرغ گوشت چرب
نظرات بینندگان