تاریخ انتشار: ۰۲:۱۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 14
پیشگیری از بیماری ها با مصرف این میوه
شفا آنلاین>سلامت>مصرف خربزه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی نقش به سزایی دارد.
به گزارش شفا آنلاین، خربزه رفع کننده یبوست و کمک کننده به هضم غذا، افزاینده ادرار و
دفع کننده کم خونی و سنگ مثانه و تولیدکننده عرق در بدن.
میوه خربزه، نقش این میوه را در طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از بیماری های لثه موثر دانست.
میزان
پتاسیم موجود در خربزه برای بیماران مبتلا به بیماری قلبی - عروقی بسیار
موثر است و مصرف این ماده غذایی نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری های
قلبی و عروقی دارد.
پیشگیری از بیماری های چشمی، جلوگیری از بیماری های عفونی، طراوات و شادابی پوست از جمله اثرات خربزه به علت داشتن این ویتامین است.
خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
خربزه سرشار از ویتامین هایA ،D وC و سلولز است.
خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز می شود.
خربزه چون دارای قند است بسیار چاق کننده بوده و تاثیر مفیدی در مبتلایان به سل و یا کم خونی ایجاد می کند.
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود. مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد.