شفا آنلاین>سلامت>کلم ترش یا سبزیجات ترش میتواند راه مبارزه با چربیهای بدن و بسیاری از بیماریها باشد.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین، کلم
 ترش یا سبزیجات ترش خواص سلامتی فراوانی همچون تقویت گوارش، پیشگیری از 
سرطان، حمله مغزی، حمله قلبی و مشکلات قلبی عروقی دارند که به طور علمی 
اثبات شده است. 
کلم
 ترش یا همان سبزیجات ترش خواص پروبیوتیک دارد و علت آن فرآیندی است که مزه
 آن ترش میشود و تخمیر طبیعی آن باعث میشود باکتریهای خوبی در دستگاه 
گوارش بوجود آید به همین علت توصیه میشود به منظور بازیابی باکتریهای 
مفید و سالم در رودهها، آن را بعد از فرآیندهای درمانی آنتیبیوتیکی مصرف
 کنید.
این
 سبزی سرشار از ویتامین ث است و از بیماریهایی که بر اثر کمبود ویتامین ث 
در بدن بوجود میآید به شدت جلوگیری میکند. گفته میشود که مصرف غذاهای 
تخمیرشده همچون سبزیجات ترش در فرآیند کاهش وزن به خصوص در ناحیه شکم، باسن
 و ران بسیار موثر است.
غذاهای
 تخمیرشده متابولیسم بدن را افزایش میدهد و از تورم و التهاب اندامهای 
داخلی و خارجی بدن جلوگیری میکند و به همین دلیل حتی از چاقیهای ظاهری 
نیز جلوگیری میکند. سبزیجات ترش محتویاتی دارد که از باریک شدن رگها و 
تنگ شدن شریانهای بدن جلوگیری میکند و آنزیمهای آنتیاکسیدانهای طبیعی 
را فعال میکند، به همین علت خطر حملههای قلبی و عروقی را به شدت کاهش 
میدهد.
علاوه
 بر این سبزیجات ترش حاوی موادی با خواص ضد سرطانی است و به همین دلیل 
میتواند از سرطان جلوگیری کند و در صورت ابتلا آن را مهار یا متوقف کند. 
این نوع سبزی به علت داشتن مواد معدنی و ویتامین K در استحکام و تقویت 
استخوانها نیز نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.
برای
 تهیه آن در خانه میتوانید 2 عدد کلم سبز را با دو قاشق نمک دریایی 
تصفیهشده ترکیب کنید و سپس همه موارد را در ظرفی بزرگ بریزید و با دست 
آنها را هم بزنید تا یک دست شود و ساختار سلولیاش شکسته شود. به محض 
شکسته شدن ساختار سلولی کلم سبز، مایعی از آن خارج میشود که میتوانید از 
کلم و مایعش استفاده کنید.