شفا آنلاین- عضو هیئت مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: افراد در فصل پائیز باید از مصرف غذاهای دارای طبع خشک و سرد پرهیز کنند.

دکتر
مامک هاشمی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین اظهارکرد: افراد در فصل پائیز
باید از مصرف غذاهای طبع خشک و سرد پرهیز کنند؛ به ویژه افراد دارای
طبع سرد و خشک یا افراد دچار مشکل افزایش سودا این نکته را باید بیشتر
رعایت کنند.
به
گفته وی عدس و پنیر سرد و خشک هستند و عدس، بادمجان و گوشت گوساله جزء مواد غذایی سودا دار نیز به شمار می روند. ضمن این که مصرف چای و قهوه زیاد در
بدن خشکی ایجاد می کند.
وی
توصیه کرد: در واقع بهتراست در فصل پائیز بیشتر ازمواد غذایی دارای طبع گرم و
مرطوب استفاده شود؛ زرده تخم مرغ( به شرط بالا نبودن چربی
خون درافراد)، بادام خام و غذاهایی مانند سوپ و آش های ساده نیز مناسب هستند.
دم نوش های گیاهی مناسب فصل پائیز
متخصص
طب سنتی در ادامه یکی از نوشیدنی های مناسب این فصل را گل گاو زبان دانست و
گفت: خاک شیر با آب گرم هم برای حفظ رطوبت بدن مفید است. به گونه ای که
روی خاک شیر شسته آب داغ سماور ریخته و بعد با گلاب یا سایر عرقیجات مورد
علاقه نیز ادغام شود.
وی همچنین افزود: اگر کسی قند بالایی ندارد، می تواند به خاکشیر شکر یا عسل هم اضافه نماید.