به گزارش شفا آنلاین،کیک
خوشمزه ای که امروز دستور تهیه آن را می خوانید، در برخی کشورها پرطرفدار
است. سابقه پخت این کیک در این کشورها به دوران جنگ بر می گردد که کمبود
موادغذایی وجود داشت.
آرد : یک و نیم پیمانه
پودرکاکائو : 3 قاشق غذاخوری
شکر : یک پیمانه
جوش شیرین : یک قاشق چای خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
سرکه سفید : یک قاشق چای خوری
روغن : 5 قاشق غذاخوری
آب : یک پیمانه
وانیل : کمی
فر را روی 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب مناسب را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
مواد خشک را در قالبی که چرب کرده اید، با هم مخلوط کنید.
در بین مواد خشک مخلوط شده 2 حفره کوچک و یک حفره بزرگ ایجاد کنید.
در یکی از حفره های کوچک سرکه و وانیل و در حفره بزرگ روغن مایع بریزید.
سپس روی تمامی مواد آب بریزید و با دست هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
کیک را به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید.
روی کیک را می توانید به دلخواه تزیین کنید.