کد خبر: ۷۲۵۶۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۸ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - 2015August 10

ترکيب درماني مطلوب براي ديابت کنترل نشده

شفا آنلاین>سلامت> نتايج مطالعه باليني فاز3 با نام ليکسي لان او ( LixiLan-O) در مبتلايان به ديابت نوع2 تحت درمان با متفورمين، موفقيت‌آميز بوده است.

به گزارش شفا آنلاین،ترکيب دوز ثابت انسولين گلارژين 100 واحد بر ميلي‌ليتر و ليکسي سناتايد (lixisenatide) در کاهش سطح هموگلوبين A1C (متوسط گلوکز خون طي 3 ماه اخير) در مقايسه با ليکسي سناتايد و نيز در مقايسه با انسولين گلارژين 100 واحد بر ميلي‌ليتر برتري داشته است.

دکتر الياس زرهوني، سرپرست بخش تحقيق و توسعه سانوفي مي‌گويد: «دستيابي به اهداف اوليه اين مطالعه فاز3 نشان مي‌دهد که گزينه درماني تحقيقاتي، پتانسيل‌هاي درماني ارزشمندي دارد. ما در تلاش هستيم تا بتوانيم تحقيقات روي ليکسي لان را جلو برده و اين ترکيب درماني انسولين گلارژين و ليکسي سناتايد را در اختيار بيماران قرار دهيم.»

برنامه مطالعاتي فاز3 ليکسي لان در 3 ماهه اول 2014 ميلادي شروع شده و شامل دو بخش مطالعاتي ليکسي لان-او (LixiLan-O) و ليکسي لان ال (LixiLan-L) است.

اين مطالعه، اثربخشي و ايمني تزريق يکبار در روز دوز ثابت ترکيب انسولين گلارژين 100 واحد بر ميلي‌ليتر و ليکسي سناتايد را در برابر درمان با ليکسي سناتايد يا انسولين گلارژين به تنهايي طي 30 هفته در 1170 بيمار مبتلا به نوع2 ديابت که با متفورمين تنها يا ترکيب متفورمين و داروهاي خوراکي ضدديابت، بيماري آنها به‌طور مطلوب کنترل نشده بود، بررسي کرده است.

در تمام طول مطالعه و براي کليه بيماران شرکت‌کننده، درمان با متفورمين ادامه يافت. مطالعه در حال انجام ليکسي لان ال، اثربخشي و ايمني تزريق يکبار در روز ترکيب با دوز ثابت انسولين گلارژين 100 واحد بر ميلي‌ليتر و ليکسي سناتايد را با درمان انسولين گلارژين 100 واحد بر ميلي‌ليتر به تنهايي، طي دوره 30 هفته‌اي روي 736 بيمار مبتلا به نوع 2 ديابت که با انسولين پايه يا داروهاي خوراکي ضد ديابت به‌طور مطلوب کنترل نشده بودند، بررسي مي‌کند.


نظرات بینندگان