شفا آنلاین>سلامت>افراد ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای چرب خودداری کنند و سعی کنند غذاهایشان را به صورت پخته و بخار پز میل کنند.
  	 	
به گزارش شفا آنلاین- برلیانت بزرگمهر رئیس انجمن تغذیه ایران 
 اظهار کرد: افراد روزه دار در ماه رمضان سعی کنند تا حد امکان از غذاهایی 
که  چربی بالایی دارند یا چرب هستند خود داری کنند و غذا را به صورت بخار 
پز و پخته مصرف کنند. 
وی
 در این خصوص تاکید کرد: مواد غذایی پخته را به صورتی که تمام آب حاصل از 
آن را میل کنند چون ویتامینها و املاح و مواد معدنی زیادی وارد آب غذا 
میشود.
بزرگمهر
 خاطر نشان کرد: بنابراین چربی در ماه رمضان باید کمتر از حد معمول باشد و 
مصرف روغنهای جامد نباتی و حیوانی، کره، سس سفید، انواع دسرها، شیرینیها و
 شکلاتها  را کاهش دهند و از روغنهای مایع گیاهی مانند زیتون و دانههای 
گیاهی از قبیل پسته، بادام، فندوق و بادام زمینی استفاده کنند.
رئیس
 انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: روزهداران از مصرف انواع دسرها و 
شیرینیجات در ماه رمضان خودداری کنند و توصیه میشود  به خصوص افراد 
چاق به جای استفاده از زولبیا و بامیه از خرما استفاده کنند زیرا زولبیا، 
بامیه دارای قند و روغن زیادی هستند.