کد خبر: ۶۱۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 08

دستگیری فروشنده گوشت خوک در سوپر مارکت

شفا آنلاین:فروشنده متخلفی که اقدام به توزیع گوشت خوک در مغازه سوپر مارکت خود می‌کرد پس از پلمپ مغازه‌اش در اختیار قانون قرار گرفت.
به گزارش شفا آنلاین -  یکی از سوپر مارکت های سطح شهر تهران که اقدام به فروش گوشت خوک می‌کرد در چنگال قانون اسیر شد.

در بررسی‌های میدانی صبح امروز حکایت از آن داشت که فروشنده سودجویی در مغازه سوپر مارکت خود با جاسازی بسته بندی‌های مختلف این مواد غذایی غیر مجاز پشت  آبمیوه‌ها اقدام به توزیع می کرد.

فروشنده که از دوربین مخفی آگاهی نداشت در برابر ماموران نیروی انتظامی که به قصد پلمپ مغازه وارد سوپر مارکت شده بودند در برابر دوربین خبرنگار ما فروش گوشت خوک را تکذیب کرد و گفت: اجناس را به اسم گوشت گراز فروخته ام.

این در حالی است که فروشنده چندی قبل در برابر دوربین مخفی از گوشت خوک تعریف و واردات آن را از کشور اتریش عنوان می کرد.

نظرات بینندگان