شفا آنلاین:متاسفانه امروزه استفاده از غذاهای سرخ شده جز جدایی ناپذیر زندگی افراد جامعه شده بدون اینکه به عوارض بعد از مصرف آنها توجهی داشته باشند.

به گزارش شفا آنلاین،پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: متاسفانه امروزه استفاده از غذاهای سرخ شده جز جدایی ناپذیر زندگی
افراد جامعه شده بدون اینکه به عوارض بعد از مصرف آنها توجهی داشته باشند.
وی افزود: روغنهای سرخ کردنی به دو دستهی مفید و مضر تقسیم
میشوند که از مفیدترین آنها میتوان به روغنهای جامد هیدروژنه که حاوی
اسیدهای چرب ترانس است و در مقام چربیهای حیوانی مانند کره و مارگارین
اشاره کرد.
وی ادامه داد: استفاده از روغنهای مضر نام برده تاثیرات سوئی دارد که میتواند منجر به بروز سکتههای قلبی و مغزی در افراد شود.
فرهبخش خاطر نشان کرد: توصیه میکنیم که افراد بیشتر از غذاهای آب
پز، بخار پز، و کباب شده استفاده کنند و در صورت لزوم از روغنهای سرخ
کردنی که درجهی دود بالایی دارند و دیرتر اکسیده میشوند استفاده کنند.