شفاآنلاین-ماهیها چون ماهیهای تن و آزاد دارای چربیهایی هستند که بایستی 2 بار در هفته مصرف شوند.
به گزارش شفاآنلاین،زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: لازم است افراد در مصرف گوشت و فرآوردههای آن دقت کنند،
گوشتهای قرمز و سفید تامین کننده پروتئین و آهن مورد نیاز بدن بوده که
حاوی مقدار چربی نیز هستند( این میزان در گوشت قرمز بیشتر است) مصرف
گوشتهای کم چرب بخصوص گوشت سفید برای کاهش چربیهای بد خون و پیشگیری از
بیماریهای قلبی، عروقی، فشار خون بالا، دیابت، برخی سرطانها و نقرص توصیه
می شود.
وی به راهکارهایی برای اصلاح مصرف گوشت اشاره کرد که در ذیل به آن پرداخته میشود:
1-در هفته 2-3 بار غذای حاوی گوشت یا مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
2-ماهی
سرشار از چربیهای مفیدی است که در گوشتهای دیگر وجود ندارد، لذا حداقل
هفته ای 2 بار ماهی بخارپز، تنوری یا کباب شده مصرف کنید.
3-تا حد امکان ماهیهای چربی چون ماهی تن( با تن ماهی اشتباه نشود) و ماهی آزاد را انتخاب کنید.
4-هنگام آماده کردن انواع گوشت برای پختن، چربی و پوست آنرا دور بریزید.
5-گوشت، مرغ و ماهی را با روشهای سالم مانند بخارپز، آب پز و تنوری کردن طبخ کنید.
6-مصرف گوشتهای فرآوری شده چون سوسیس، کالیاس و کنسروهای گوشت( چون تن ماهی) را محدود کند.
باشگاه خبرنگاران