شفا آنلاین-به طور روزانه 6 تا 11 واحد نان و غلات مصرف شود.
  	 	به گزارش شفاآنلاین،زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت 
 گفت: در گروه نان و غلات انواع نان به خصوص نوع سبوسدار آن جای میگیرد 
علاوه بر آن نانهای سنتی، برنج، ماکارونی، رشتهها، غلات صبحانه و 
فرآوردههای آنها نیز در این دسته قرار میگیرند. 
وی
 افزود: گروه نان و غلات منبع کربوهیدراتهای پیچیده و فیبر است علاوه بر 
آن در این گروه برخی ویتامینها مانند ویتامین B، آهن، پروتئین و منیزیم 
نیز جای دارد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت 
بهداشت با اشاره به میزان مصرف نان و غلات اظهار داشت: به طور روزانه 6 تا 
11 واحد نان و غلات مصرف شود. به عنوان مثال اگر 30 گرم نان معادل یک کف 
دست بدون انگشتان یا یک برش 10*10 سانتیمتری از نان بربری، سنگک و تافتون 
همچنین 4 کف دست لواش مصرف گردد.
عبدالهی ادامه 
داد: 30 گرم معادل 4 لیوان غلات صبحانه یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته
 در طول روز مصرف شود همچنین مصرف یک چهارم لیوان غلات خام یا 3 عدد 
بیسکویت ساده بخصوص نوع سبوسدار آن توصیه میشود البته در طول روز میتوان
 هر یک از موارد مذکور را به جای دیگری مصرف نمود.
باشگاه خبرنگاران