بهرام فاتحی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: تصادف بر اثر برخورد دو خودروی پرادو و روآ به علت سرعت غیر مجاز رخ داده که ظاهرأ افراد داخل آن قصد ملاقات با وزیر بهداشت را داشته اند.
وی ادامه داد: در خودروی روآ جوان 20 ساله سربازوظيفه به نام- هیمن خداجویی- اهل سقزجضورداشته كه از سقز قصد رفتن به سنندج را داشته که متاسفانه بر اثر تصادف جان خود را از دست داده است. اما سایر مصدومین که در هر خودرو دو تن بوده اند نیز پس از انتقال به بیمارستان دیواندره و انجام درمان سرپایی مرخص شده اند وحال هيچكس وخيم نيست.
وی علت اصلی تصادف را جاده یک طرفه و عدم احتیاط و رعایت سرعت راننده خودروی پرادو اعلام و تأکید کرد: البته متاسفانه ما جاده های مناسبی نداریم .اما برای 2 بانده کردن جاده ها اقداماتی دردست اجراست.
فاتحی به شفا آنلاین گفت: متاسفانه حادثه ای رخ داده و نیازی به این همه بزرگنمایی از سوی برخی رسانه ها نبود.چراكه این سفر خیلی خوب وپربركت بودو برای استان كردستان و شهرستان ما نيزبسيارحائزاهميت بوده است.چراكه پیش بینی هایی نظیر ساخت بلوک زایمان و ساخت بخش دیالیز برای بیمارستان دیواندره صورت گرفته است.
به گفته وی یکی دیگر از دستاوردهای مهم این سفر تخصیص بودجه حدود 2 میلیارد توماني برای خريد وسایل اتاق عمل و تجهیزات بیمارستانی بود.