تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 06
میوه های رنگی علیه سرطان ها
شفا آنلاین:هررنگ از میوه از سبزی در پیشگیری از چه بیماری موثر است؟ میوههایی که با رنگ قرمز و بنفش مانند انار و شاتوت از ابتلای فرد به سرطان جلوگیری میکند همچنین سبب افزایش طول عمر بیماران قلبی عروقی میشود.
به گزارش شفا آنلاین،مسعود کیمیایی متخصص تغذیه گفت: رنگ میوهها در ایجاد خاصیت متفاوت برای آن تاثیر میگذارد میوههایی
مانند خیار، کلم و کاهو که رنگ سبز دارند کلروفیل در آنها وجود دارد که
این کلروفیل ویتامینی را در میوه به وجود نمیآورد.
وی افزود:
میوههایی مانند پرتغال و نارنگی که رنگ نارنجی و زرد در آنها دیده میشود
پیش ویتامین A دارند و رنگ زرد و نارنجی آنها این ویتامین را در آنها به
وجود میآورد.
در انار و شاتوت دیده میشود کلسترول خون بدن را
کاهش میدهد و از لخته شدن خون در رگهای فرد جلوگیری میکند همچنین سبب
افزایش طول عمر در بیماران قلبی – عروقی میشود.
کیمیاگر عنوان
کرد: همچنین رنگ قرمز و بنفش میوههای مانند انار و شاتوت به درجات متفاوتی
از انواع سرطانها به خصوص سرطانهای شایعی چون ریه، سینه و دستگاه گوارش
پیشگیری میکند.