کد خبر: ۳۷۴۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026February 09

انجام ۴۰۰ هزار بازرسی از فرآورده های سلامت محور

رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو، از انجام گسترده بازرسی‌های سطح عرضه در سراسر کشور خبر داد و گفت: در نیمه نخست امسال، حدود ۴۰۰ هزار بازرسی انجام شده است.

  شفاآنلاین »سلامت رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه فرآورده‌های سلامت‌محور به‌طور مستقیم با سلامت جامعه در ارتباط هستند، اظهار داشت: هرگونه خطا در تولید، توزیع یا عرضه این محصولات می‌تواند تبعات جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد، از این رو نظارت مستمر و هدفمند در سطح عرضه با جدیت دنبال می‌شود.

    به گزارش شفاآنلاین  رضا اکبرزاده، افزود: معاونت‌های غذا و داروی ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت منظم مراکز عرضه را پایش می‌کنند و در صورت مشاهده تخلف، ضمن تشکیل پرونده، دستور جمع‌آوری فرآورده‌های غیرمجاز یا نامنطبق صادر می‌شود.

رئیس اداره بازرسی سازمان غذا و دارو گفت: در بهار ۱۴۰۴ مجموعاً ۷۰ هزار و ۱۶۸ مورد بازرسی انجام شد که از این تعداد ۷ هزار و ۷۳۱ مورد مربوط به فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی بود. در تابستان امسال نیز ۳۲۷ هزار و ۱۱۱ مورد بازرسی ثبت شد که ۵ هزار و ۳۶۲ مورد آن به حوزه آرایشی و بهداشتی اختصاص داشت.

اکبرزاده ادامه داد: در مجموع نیمه نخست سال حدود ۴۰۰ هزار بازرسی در حوزه فرآورده‌های سلامت‌محور انجام شده است. همچنین در سال ۱۴۰۳ نیز ۲۱۲ هزار و ۲۷۱ مورد بازرسی ثبت شد که ۳۳ هزار و ۸۲۷ مورد آن مربوط به فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی بوده است.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه فرآورده مشکوک، غیرمجاز یا تقلبی، موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی محل سکونت خود اطلاع دهند تا اقدامات قانونی در سریع‌ترین زمان انجام شود و چرخه عرضه از اقلام غیرمجاز پاکسازی شود.

نظرات بینندگان