کد خبر: ۳۷۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025November 17

هشدار وقوع سیلاب در شمال‌ غرب/فیلم

 از ساعات بعدازظهر امروز هسته ریزش‌ها در غرب سواحل دریای خزر است و به نظر می‌رسد در آستارا، تالش، انزلی، چمخاله و... بیشترین رگبارها رخ دهد. باغداران از سمپاشی باغات خودداری کنند.

شفاآنلاین »عمومی» محمد اصغری، کارشناس هواشناسی اعلام کرد: پیش از ظهر امروز اوج بارندگی‌ها در شمال‌ غرب است؛ در تبریز، زنجان، خلخال، سراب، مشکین‌شهر، گرمی، اهر و مهربان احتمال وقوع سیل وجود دارد. مردم از بستر رودخانه‌ها دوری کنند.

به گزارش شفاآنلاین   از ساعات بعدازظهر امروز هسته ریزش‌ها در غرب سواحل دریای خزر است و به نظر می‌رسد در آستارا، تالش، انزلی، چمخاله و... بیشترین رگبارها رخ دهد. باغداران از سمپاشی باغات خودداری کنند.

 از اوایل شب برای هموطنان در مازندران و گلستان (رامسر، تنکابن، عباس‌آباد، چالوس، مرزن‌آباد، رویان، محمودآباد، چمستان، آمل، بابلسر، گلوگاه، کردکوی و گرگان) بیشترین بارش‌ها روی می‌دهد.

 در ارتفاعات تهران بارندگی داریم و احتمال بارش برف زیاد است. از فردا به شکل رگباری خواهد شد.

تعداد بازدید : 0
نظرات بینندگان