شفاآنلاین »سلامت» خواص پیاز خام از خواص پیاز پخته کمی بیشتر است. از خواص پیاز خام میتوان به سطوح بالاتر ترکیبات آلی در آن اشاره کرد. لایههای خارجی پیاز منبع غنی و منشا مهمی از فلاونوئیدها است. از خواص پیاز خام میتوان به تاثیر آن در درمان بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان اشاره کرد.
به گزارش شفاآنلاین پیاز، طلایهدار طبیعی کنترل قند و همراه هوشمند بیماران دیابتی پیاز، با ترکیبات فعال خود مانند کوارستین و سولفوردارها، نه تنها به کاهش قند خون و افزایش حساسیت انسولینی کمک میکند، بلکه اثرات ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی آن میتواند سلامت قلب و دستگاه گوارش بیماران دیابتی را نیز حمایت کند.
پیاز به دلیل خواص ضدباکتریال، ضدویروسی، ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی خود یک خوراکی ارزشمند در رژیم غذایی است. با مصرف منظم پیاز به صورت خام یا پخته میتوانید به سلامت کلی بدنتان کمک و از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کنید. کنترل قند خون، پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت و التهابهای مفصلی، تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم غذا و تقویت سیستم گوارش از مهم ترین خواص پیاز به شمار میروند.