کد خبر: ۳۷۰۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025November 13

برنامه وزارت بهداشت برای افزایش مراکز تشخیص سرطان

رئیس سازمان غذا و دارو، بر نقش حیاتی رادیوداروها در تشخیص و درمان بیماری‌ها تاکید کرد.

 شفاآنلاین »سلامت» رئیس سازمان غذا و دارو،  گفت: رادیوداروها هم در حوزه تشخیصی و هم در حوزه درمانی کاربرد دارند. امروز بیش از ۷۳ نوع رادیودارو در یک شرکت داخلی تولید می‌شود که ۷۰ درصد آن در تشخیص و نزدیک به ۳۰ درصد در درمان استفاده می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین  مهدی پیرصالحی ادامه داد: برخی از این داروها نیمه عمر بسیار کوتاهی دارند و امکان واردات آنها از خارج وجود ندارد، به همین دلیل توسعه مراکز تولید داخلی کاملاً ضروری است و سرعت دسترسی بیماران به داروها وابسته به این مراکز است.

پیرصالحی اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۲۵ مرکز تشخیصی پت فعال هستند و برنامه وزارت بهداشت افزایش این تعداد به ۵۰ مرکز است. برای تأمین داروی این مراکز، ایجاد و توسعه مراکز تولید در پنج استان ضروری است تا دسترسی به دارو در استان‌های همجوار نیز سریع‌تر شود

وی با اشاره به نقش حیاتی رادیوداروها در درمان بیماری‌های سخت، گفت: این داروها می‌توانند جان بیماران را نجات دهند و در تشخیص نیز تصویربرداری‌های دقیق و مؤثری ارائه می‌کنند.

پیرصالحی افزود: سازمان غذا و دارو بر رعایت استانداردهای GMP در تولید، نظارت کامل دارد.

نظرات بینندگان