کد خبر: ۳۶۸۵۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025October 11

واکنش سریع، نجات معجزه‌آسا!/فیلم

نوزاد چهارماهه‌ای که در آغوش مادر بی‌هوش شده بود، با اقدام فوری نیروی حفاظت فیزیکی و تیم اورژانس بیمارستان بهارلو دوباره به زندگی بازگشت.
تعداد بازدید : 0

شفاآنلاین »سلامت»  صبح روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴، حادثه‌ای در ورودی این بیمارستان رقم خورد؛ زمانی‌که مادری جوان و مضطرب، کودک یکساله را که هیچ نشانی از هوشیاری نداشت، در آغوش گرفته و با فریاد کمک به سمت ساختمان بیمارستان دوید.

به گزارش شفاآنلاین در همان لحظه، سعید نبشی، از نیروهای واحد حفاظت فیزیکی بیمارستان بهارلو که آموزش‌های کمک‌های اولیه را گذرانده است، با مشاهده‌ وضعیت مادر و نوزاد، بی‌درنگ وارد عمل شد.

او بدون اتلاف زمان، نوزاد را در آغوش گرفت و در حالی‌که به‌سوی اورژانس می‌دوید، اقدام به احیای اولیه (CPR) کرد تا پیش از رسیدن تیم تخصصی درمان، جریان حیات در بدن نوزاد حفظ شود. به‌محض ورود به اورژانس، تیم پزشکی و پرستاری در حالت آماده‌باش کامل، عملیات احیای تخصصی را ادامه دادند.

لحظاتی پراضطراب و سرنوشت‌ساز سپری شد تا سرانجام، صدای گریه‌ دوباره‌ نوزاد در فضای اورژانس طنین‌انداز شد؛ صدایی که اشک شوق را بر چشمان مادر، کادر درمان و نیروهای حفاظت نشاند.

نظرات بینندگان