کد خبر: ۳۶۷۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025September 29

کاهش چشمگیر مراجعه کانادایی‌ها به رستوران‌

بر اساس گزارش «حقایق خدمات غذایی ۲۰۲۵»، سه‌چهارم مردم (۷۵ درصد) کمتر از گذشته برای صرف غذا به رستوران می‌روند. این رقم در میان جوانان ۱۸ تا ۳۴ ساله به ۸۱ درصد می‌رسد.

 شفاآنلاین»عمومی»  گزارش تازه انجمن «رستوران‌های کانادا» نشان می‌دهد که بیشتر کانادایی‌ها به دلیل افزایش هزینه‌های زندگی، مراجعه کمتری به رستوران‌ها دارند.

به گزارش شفاآنلاین؛  بر اساس گزارش «حقایق خدمات غذایی ۲۰۲۵»، سه‌چهارم مردم (۷۵ درصد) کمتر از گذشته برای صرف غذا به رستوران می‌روند. این رقم در میان جوانان ۱۸ تا ۳۴ ساله به ۸۱ درصد می‌رسد.

کِلی هیگینسون، رئیس و مدیرعامل این انجمن، گفت: «اگرچه شرایط نسبت به سال گذشته اندکی بهبود یافته است، اما همچنان بازار بسیار دشواری پیش‌روی ماست؛ چراکه بحران مقرون‌به‌صرفه بودن همچنان ادامه دارد و هزینه‌های عملیاتی بالا حاشیه سود رستوران‌داران را به شدت تحت فشار قرار داده است.»

آمارها نشان می‌دهد الگوی هزینه‌کرد نیز تغییر کرده است. در سال ۲۰۱۹ کانادایی‌ها به طور متوسط بیشتر در رستوران‌های خدمات کامل (۱,۱۶۵ دلار) خرج می‌کردند تا رستوران‌های خدمات سریع (۱,۱۵۰ دلار). اما در سال ۲۰۲۵ این روند معکوس شده و سرانه هزینه در رستوران‌های سریع به ۱,۱۳۵ دلار رسیده، در حالی‌که برای رستوران‌های خدمات کامل به ۱,۰۳۵ دلار کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش، ۶۵ درصد از کانادایی‌ها حداقل یک‌بار در ماه یک وعده کامل غذایی را با یک میان‌وعده جایگزین می‌کنند. این رفتار در میان نسل هزاره (۵۳ درصد) و نسل زد (۵۰ درصد) بسیار شایع‌تر از نسل‌های پیشین است.

گزارش همچنین به افزایش ۷.۶ درصدی مراجعات ناهار به رستوران‌های خدمات سریع به دلیل بازگشت کارمندان به محل کار اشاره می‌کند. در همین حال، ۶۴ درصد از کانادایی‌ها در شش ماه گذشته غذای بیرون‌بر سفارش داده‌اند که در میان نسل زد این رقم به ۷۹ درصد می‌رسد.

علاوه بر این، مصرف الکل نیز در میان کانادایی‌ها کاهش یافته و ۴۱ درصد اعلام کرده‌اند که در سال گذشته کمتر از قبل نوشیدنی الکلی مصرف کرده‌اند.

نظرات بینندگان