شفاآنلاین»سلامت» نتایج مطالعه جدیدی از سوی محققان که بر روی حدود ۲۲۱ بزرگسال انجام شد و بیش از سه دهه به طول انجامید، نشان داده که افرادی که بیشترین میزان کره را مصرف میکنند، ۱۵ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. در مقابل، افرادی که بیشترین میزان روغنهای گیاهی را مصرف میکنند، ۱۶ درصد کمتر از دیگران در معرض خطر مرگ زودرس هستند.
به گزارش شفاآنلاین: به گفته دانشمندان، چربی موجود در کره عمدتاً چربی اشباعشده است که باعث افزایش کلسترول بد (LDL) در خون شده و خطر ابتلا به سرطانها و بیماری قلبی را افزایش میدهد..
کره حیوانی به دلیل داشتن کلسترول و چربی بسیار بالا عوارضی برای سلامتی و بدن داشته و اگر به صورت مقدار زیادی مصرف شود باعث افزایش چربی شکمی میشود. در نظر داشته باشید به صورت روزانه اقدام به مصرف کره حیوانی نکنید و به صورت هفته ای 3 بار از کره حیوانی در وعده صبحانه استفاده کنید.