کد خبر: ۳۶۵۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025August 17

واکنش پلیس راه مازندران به یک شایعه در شبکه‌های اجتماعی

در پی انتشار مطلبی در شبکه‌های اجتماعی درباره رفتار نامناسب مأموران پلیس راه کیاسر با یک شهروند، پلیس راه مازندران اعلام کرد: موضوع ارتباطی به عملکرد ماموران نداشته است.

شفاآنلاین»عمومی» سرهنگ «هادی عبادی» رئیس پلیس راه مازندران شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماجرا زمانی آغاز شد که سرنشینان یک خودروی سواری، مادر و پسری، بر سر محل توقف برای استراحت دچار اختلاف شدند. مشاجره لفظی میان آنها شدت گرفت و پسر خانواده با وارد کردن ضربه به شیشه خودرو موجب شکستگی آن شد. مادر خانواده که نگران ادامه تنش بود، با مشاهده مأموران پلیس راه، خودرو را مقابل پاسگاه متوقف و از آنان درخواست کمک کرد.

به گزارش شفاآنلاین وی افزود: در ادامه این حادثه، پسر خانواده که به شدت عصبانی بود با یک قبضه سلاح سرد قصد ورود به پاسگاه و حمله به مادرش را داشت که با اقدام به موقع مأموران پلیس راه مهار و دستگیر شد.

رئیس پلیس راه مازندران ادامه داد: با هماهنگی پلیس ۱۱۰ فرد خاطی به مأموران انتظامی تحویل داده شد و مادر خانواده پس از قدردانی از عملکرد پلیس محل را ترک کرد.

سرهنگ عبادی با تأکید بر اینکه شایعه‌سازی و انتشار اخبار تأیید نشده در فضای مجازی موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود، از رسانه‌ها و شهروندان خواست پیش از بازنشر مطالب از صحت آن اطمینان حاصل کنند.

نظرات بینندگان