شفاانلاین»اقتصاد» قیمت دلار روز سه شنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد و در کریدور ۸۰ هزار تومانی عقبنشینی کرد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۸۳ هزار تومان در حال معامله است و نسبت به روز گذشته افت هزار و ۴۵۰ تومانی دارد.
به گزارش شفاآنلاین روند تقاضا در بازار ارز افت کرده است و معاملهگران در انتظار دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکا هستند. اخبار سیاسی، حاکی از تمایل طرف آمریکایی و ایرانی برای برگزاری نشست و ادامه گفتوگوها در آیندهای نزدیک است.
در همین راستا استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه گفت: «ایالات متحده در حال برنامهریزی برای برگزاری دور چهارم مذاکره با جمهوری اسلامی ایران در آخر هفته جاری است. اگر این مذاکرات برگزار نشود، تنها دلیل آن همزمانی با سفر ترامپ رئيس جمهوری آمریکا به خاورمیانه خواهد بود.
همچنین فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت ایران اظهار داشت: «در مورد مذاکرات از جانب ما مشکلی نیست. منتظر اعلام وزیر خارجه عمان هستیم.»
قیمت درهم روز سهشنبه ۴۵۰ تومان کاهش داشت و با رقم ۲۲ هزار و ۸۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۳ هزار و ۳۵۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته هزار و ۷۰۰ تومان کاهش دارد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۲ هزار تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۵ هزار و ۳۷۰ تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز سهشنبه ۱۶ اردیبهشت تغییر محسوسی نداشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۲۶ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز کاهش محدود هفت تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۹۲ تومانی کشف شد.