کد خبر: ۳۶۰۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025May 06

نحوه عرضه واکسن گارداسیل اعلام شد

سازمان غذا و دارو برای جلوگیری از قاچاق، واکسن گارداسیل را فقط در داروخانه‌های درمانگاهی با امکانات تزریق توزیع کرده و جعبه دارو پس از ثبت بیمار مخدوش می‌شود.

 شفاانلاین»سلامت» اداره کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذاودارو اعلام کرد؛ در راستای دسترسی بیماران به واکسن پاپیلومای انسانی ۴ و ۹ ظرفیتی با نام تجاری گارداسیل و هم‌زمان ممانعت از قاچاق احتمالی آن در کشور مقتضی است ضمن راهنمایی بیماران به مصرف انواع تولید داخل به نحوی مدیریت شود که جعبه دارو در داروخانه پس از اعتبارسنجی بیمار و ثبت تیتک دارو، طوری مخدوش شود که قابل فروش مجدد نباشد.

به گزارش شفاآنلاین همچنین ترجیح به توزیع این دارو در داروخانه‌های درمانگاهی یا داروخانه‌هایی است که دارای زیرساخت و امکانات لازم برای تزریق واکسن بوده و دارو در محل عرضه تزریق شده و از داروخانه / مرکز درمانی خارج نشود.

به‌منظور دسترسی بهتر بیماران به واکسن پاپیلومای انسانی ۴ و ۹ ظرفیتی (گارداسیل) و جلوگیری از قاچاق احتمالی این دارو در کشور، دستورالعمل جدیدی صادر کرد.

این اقدامات به‌منظور تسهیل دسترسی به واکسن برای بیماران و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی در نظر گرفته شده است.

نظرات بینندگان