کد خبر: ۳۵۶۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025February 19

حال پاپ فرانسیس وخیم است

واتیکان جزییات جدیدی از وضعیت سلامت پاپ فرانسیس که به ذات الریه مضاعف مبتلا شده است، منتشر کرد.

شفاانلاین»عمومی» واتیکان اعلام کرد: پاپ فرانسیس به ذات الریه مضاعف مبتلا شده که در این بیماری هر دو ریه درگیر می‌شد. این موضوع درمان پاپ ۸۸ ساله را پیچیده تر کرده است. عفونت تنفسی فرانسیس شامل برونشیت آسمی نیز می‌شود که نیاز به درمان آنتی‌بیوتیکی کورتیزون دارد.

به گزارش شفاآنلاین:فرانسیس بیش از یک هفته است که از عفونت تنفسی رنج می برد و در ۱۴ فوریه در بیمارستان گملی در رم ایتالیا بستری شده است.

واتیکان در بیانیه‌ای گفت: «تست‌های آزمایشگاهی، اشعه ایکس قفسه سینه و وضعیت بالینی پدر مقدس همچنان تصویر پیچیده‌ای را ارائه می‌دهند. اسکن قفسه سینه که پدر مقدس امروز بعد از ظهر دریافت کرد شروع ذات الریه دوطرفه را نشان داد که نیاز به درمان دارویی بیشتری دارد؛ با این حال روحیه ایشان خوب است».

در همین واتیکان تصریح کرد که پاپ خودش نفس می‌کشد و نیاز به اکسیژن یا دستگاه تنفس مصنوعی ندارد. واتیکان همه برنامه‌های پاپ از جمله عشای ربانی و سخنرانی در میدان سنت پیتر را در روز چهارشنبه لغو کرده است.

نظرات بینندگان