کد خبر: ۳۵۶۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025February 02

نقشه شوم زن چای فروش در خوابگاه دختران

زن چای فروش در مقابل خوابگاه خصوصی دختران پرسه می زد و با چای مسموم، ‌ نقشه سرقت‌هایش را عملی می‌کرد.

شفاانلاین»حادثه»دو هفته قبل دختری جوان به اداره پلیس رفت و گفت و از سرقت طلاهایش توسط یک زن چای فروش خبر داد. ا گفت: برای درمان تومور مغزی از شهرستان به تهران آمده و در یک خوابگاه خصوصی ساکن شده بودم. در رفت و آمد به خوابگاه با زنی به نام پرستو آشنا شدم که مقابل خوابگاه چای می فروخت. او هر ازگاهی وارد خوابگاه می شد و از دختران پول می گرفت تا اتاقشان را نظافت کند. روز حادثه او در مقابل خوابگاه، به من چای تعارف کرد که پس از نوشیدن آن از هوش رفتم. چشمانم را که باز کردم متوجه شدم پرستو همه طلاهایم را به سرقت برده است.

به گزارش شفاآنلاین:با شکایت دختر جوان و سایر افرادی که در خوابگاه قربانی سرقت‌های این زن شده بودند، تحقیقات برای دستگیری او زیر نظر بازپرس شعبه دوم دادسرای وی‌ژه سرقت شروع شد تا اینکه یکی از مالباخته ها به صورت اتفاقی سارق را در یکی از خیابان ها دید و پلیس را خبر کرد.

زن جوان دستگیر شد و در بازجویی ها اعتراف کرد که در چای، داروی بیهوشی ریخته و پس از بیهوش کردن زنان و دخترانی که ساکن خوابگاه خصوصی بودند، نقشه سرقت هایش را عملی می کرد.

او برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار ماموران اداره آگاهی تهران قرار گرفته است

برچسب ها: چای فروش
نظرات بینندگان