کد خبر: ۳۵۴۳۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۲ دی ۱۴۰۳ - 2024December 22

رکورددار نام‌های دختران ایرانی

نام مریم با یک میلیون و ۸۱۱ هزار، معصومه با یک میلیون و ۲۶۳ هزار و زینب با یک میلیون و ۲۴ هزار نفر در رتبه‌های بعدی انتخاب نام دختران در کشور قرار دارند.

شفاآنلاین:عمومی>مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: نام‌های فاطمه و زهرا رکورددار نام دختران در کل کشور هستند.

 به گزارش شفا آنلاین:رکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال، به مناسبت فرارسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) اعلام کرد: بیشترین نامگذاری دختران در کشور با نام مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) صورت می گیرد که رتبه اول فراوانی نام دختران در کشور متعلق به نام فاطمه با ۴ میلیون و ۴۴۸ هزار نفر در کشور و رتبه دوم متعلق به نام زهرا با ۲ میلیون و ۹۶۹ هزار نفر در کشور است.

، نام مریم با یک میلیون و ۸۱۱ هزار، معصومه با یک میلیون و ۲۶۳ هزار و زینب با یک میلیون و ۲۴ هزار نفر در رتبه های بعدی انتخاب نام دختران در کشور قرار دارند.

نظرات بینندگان