کد خبر: ۳۵۴۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024December 14

جشن روز نوزاد نارس برگزار شد

مراسم روز نوزاد نارس در بیمارستان آرش با حضور مسئولان ارشد بیمارستان و کادر درمان بخش‌های مراقبت ویژه نوزادان (NICU) برگزار شد.
شفاآنلاین:سلامت>، مراسم روز نوزاد نارس فرصتی بود برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه پزشکان و پرستاران و بزرگداشت امیدهایی که در هر ضربان کوچک این نوزادان زنده شده است.

به گزارش شفا آنلاین:در این مراسم، از تلاش‌های بی وقفه کادر درمان و پزشکان بخش‌های نوزدان و ۱-۲ NICU تقدیر شد.

این مراسم با حضور آمنه عبیری رئیس بیمارستان، ماندانا بصیرنیا رئیس بخش NICU، امیر عمرانی مدیر بیمارستان، و معصومه نتاج مجد معاون درمان، و همچنین مهمان ویژه این مراسم، فریبا نوری پرستار پیشکسوت در مراقبت‌های ویژه برگزار شد.

رئیس بیمارستان آرش، با تقدیر از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان بخش NICU گفت: ایثار و تعهد شما عزیزان، نه تنها برای خانواده‌ها بلکه برای کل جامعه پزشکی افتخارآمیز است. شما زندگی می‌بخشید و امید می‌سازید.

در ادامه، بصیرنیا ضمن قدردانی از زحمات همکاران خود گفت: سال‌ها پیش، زنده نگه داشتن نوزادی که پیش از موعد به دنیا می‌آمد، تنها یک آرزو بود. اما امروز، با تلاش‌های بی وقفه در بخش‌های مراقبت ویژه نوزادان، می‌توانیم نتیجه شگفت انگیز کار خود را در لبخند و رشد این نوزادان ببینیم.

این مراسم با برنامه‌هایی شاد و صمیمانه برای مادران و نوزادان همراه بود و لحظاتی به یادماندنی را خلق کرد.

روز نوزاد نارس، فرصتی است برای تجلیل از شگفتی زندگی و بزرگداشت تلاش‌های بی دریغ کسانی که این شگفتی را ممکن می‌سازند.

نظرات بینندگان