کد خبر: ۳۵۰۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024October 03

غذا‌هایی که باعث سقط جنین می‌شوند

از گذشته تاکنون ثابت شده است که تغذیه در دوران بارداری موضوع بسیار مهمی است. تغذیه مادر بطور مستقیم بروی جنین تاثیرگذار است.

 شفاآنلاین»سلامت»دکتر محمد سنگری جراح و فوق تخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار باید در ماه‌های آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه، سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.

به گزارش شفاانلاین، وی اظهار داشت: همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است، زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذا‌های بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.

این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط جنین می‌شود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز پزشک باشد.

سنگری تصریح کرد: مصرف کاسنی و ۱۰ -۱۱ گرم روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم بارداری بسیار مفید است. گفتنی است: می‌توان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.

نظرات بینندگان