هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط میشود  و موجب تولید ماده مضر برای بدن  میشود و با خون ترکیب میشود که عامل  بیماری های بسیاری می باشد.
  	 	
شفاآنلاین>سلامت>طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به  دی اکسید کربن می شود. 
به گزارش شفاآنلاین:هنگام فوت کردن به غذا 
دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن  می شود این ماده مضر  با خون ترکیب شده و عامل  بیماری های  پوکی استخوان ، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء میگذارد.
همچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا شده و مجددا به بدن بر میگ ردد.