اگر مجبوریم غذایی را چند روز در یخچال نگه داریم، باید شرایط نگهداری از آن را بدانیم و رعایت کنیم. تازه خیلیها هستند که معتقدند مصرف غذای سرد یا یخچالی لذتبخشتر است و غذا را گرمنکرده مصرف میکنند. درحالیکه نمیدانند این کار چقدر برای سلامت مضر است.
  	 	
شفا آنلاین>سلامت>رضا فرهودی، کارشناس تغذیه درباره اینکه نگهداری ناآگاهانه غذاهای پختهشده
 در یخچال چه عواقبی میتواند برای سلامت داشته باشد،  میگوید: 
غذایی که چندین روز در یخچال مانده، محل تجمع باکتریها و 
میکروبها میشود
 و همین موجب بروز عفونتهای معده و روده خواهد شد. البته بسته به نوع غذا و
 شرایط نگهداری، این عفونتها مختلف و متفاوتند.
 به گزارش شفا آنلاین:فرهودی تأکید میکند: اگر 
مجبوریم غذایی را چند روز در یخچال نگه داریم، باید شرایط نگهداری از آن را
 بدانیم و رعایت کنیم. تازه خیلیها هستند که معتقدند مصرف غذای سرد یا 
یخچالی لذتبخشتر است و غذا را گرمنکرده مصرف میکنند. درحالیکه 
نمیدانند این کار چقدر برای سلامت مضر است. اگر همان غذای سرد را زیر 
میکروسکوپ بگذارند و ببینند که داخل آن چه خبر است، هرگز لب به آن غذا 
نخواهند زد چه برسد به اینکه آن را سرد مصرف کنند.