| 
   نوع میوه  | 
  
   درجه یک  | 
  
   درجه دو  | 
  
   درجه سه  | 
 
| 
   گیلاس تک دانه  | 
  
   18000  | 
  
   15000  | 
  
   8000  | 
 
| 
   زردآلو  | 
  
   18000  | 
  
   12000  | 
  
   6000  | 
 
| 
   هلوی زعفرانی  | 
  
   5800  | 
  
   4500  | 
  
   2500  | 
 
| 
   هلوی انجیری  | 
  
   9000  | 
  
   6500  | 
  
   3000  | 
 
| 
   شلیل  | 
  
   6000  | 
  
   5000  | 
  
   2500-3000  | 
 
| 
   سیب گلاب  | 
  
   6300  | 
  
   4500  | 
  
   2500  | 
 
| 
   انجیر زرد  | 
  
   8000  | 
  
   6000  | 
  
   4000  | 
 
| 
   موز  | 
  
   5200  | 
  
   4500  | 
  
   -  | 
 
| 
   خیار بوتهای  | 
  
   3000  | 
  
   2000  | 
  
   1300  | 
 
| 
   خیار گلخانهای  | 
  
   2200  | 
  
   1500  | 
  
   1000  | 
 
| 
   هندوانه  | 
  
   800  | 
  
   500  | 
  
   300  | 
 
| 
   خربزه  | 
  
   220  | 
  
   1500  | 
  
   700  | 
 
| 
   پیاز  | 
  
   1400  | 
  
   1000  | 
  
   600  | 
 
| 
   سیبزمینی  | 
  
   2000  | 
  
   1500  | 
  
   1000  | 
 
| 
   گوجه فرنگی  | 
  
   2000  | 
  
   1500  | 
  
   -  |