|
نوع میوه |
درجه یک |
درجه دو |
درجه سه |
|
گیلاس تک دانه |
18000 |
15000 |
8000 |
|
زردآلو |
18000 |
12000 |
6000 |
|
هلوی زعفرانی |
5800 |
4500 |
2500 |
|
هلوی انجیری |
9000 |
6500 |
3000 |
|
شلیل |
6000 |
5000 |
2500-3000 |
|
سیب گلاب |
6300 |
4500 |
2500 |
|
انجیر زرد |
8000 |
6000 |
4000 |
|
موز |
5200 |
4500 |
- |
|
خیار بوتهای |
3000 |
2000 |
1300 |
|
خیار گلخانهای |
2200 |
1500 |
1000 |
|
هندوانه |
800 |
500 |
300 |
|
خربزه |
220 |
1500 |
700 |
|
پیاز |
1400 |
1000 |
600 |
|
سیبزمینی |
2000 |
1500 |
1000 |
|
گوجه فرنگی |
2000 |
1500 |
- |