شفاآنلاین>سلامت>مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: روزهای پایان سال و مشغله ناشی از آن، آغاز تعطیلات عید، ماه رمضان و همه گیری کرونا چهار پیک کاهش اهدای خون است که در وضعیت کنونی هرچهار موقعیت با هم مقارن شده اند ودراین شرایط تامین ذخایر خون در سه ماه سخت آینده نیازمند همت انتقال خون و مردم است.به گزارش شفاآنلاین:مصطفی جمالی در وبیناری با حضور معاونان و مدیران کل ستادی و استانی نقشه راه و رویکردهای سال ۱۴۰۱ را با توجه به رویدادها و ضرورت های این سال، افزود: برای اینکه ماموریت اصلی این سازمان که تامین خون سالم و کافی در کشور است بتواند به خوبی انجام شود ضرورت دارد تا برنامه ریزی و همت مناسبی از سوی ستاد سازمان انتقال خون و مراکز استانی اعمال شود تا بتوانیم این سه ماه پر از ریسک را بدون کاهش ذخایر خونی و مشکلات ناشی از آن پشت سر بگذاریم.
وی با مروری بر شاخص ها و ضرورت های هنر مدیریت در سازمان انتقال خون و مراکز استانی گفت: شناخت وضع موجود و فرصت ها و تهدید های ثابت و مقطعی، توجه به وضع موجود اعتبارات، ذخایر روزانه خون و وضعیت کارکنان به طور مستمر از ضروریات مدیریت است تا مدیر بتواند قدرت تحلیل داشته باشد.
وی با تاکید بر فرصت ها و موقعیت های بومی و منطقه ای هر استان گفت: خلاقیت نیز شاخص دیگری است که از سوی مدیران می تواند کارگشا باشد.
وی مدیران استانی را به تعامل با بخش خصوصی و دولتی در استان دعوت کرد و افزود: حفظ و امانت در بیت المال از خط قرمزهای مهم این سازمان است که باید نسبت به آن حساسیت ویژه داشته باشیم و عدول از آن قابل گذشت نیست و از شما توقع دارم نسبت به منافع سازمانی و عدالت در عملکردحساس باشید و با شجاعت از آن دفاع کنید و در زمینه شایسته سالاری و منافع سازمانی با قدرت ظاهر شوید و ما نیز ازاین عملکرد دفاع خواهیم کرد.
مدیر عامل سازمان انتقال خون از مدیران استانی خواست تا وضعیت ذخایر خون را مشخص و نیاز متوسط سه ماه پیش رو را محاسبه کنند و برای به دست آوردن این میزان با احتساب ۱۰ درصد بیشتر برنامه ریزی دقیق انجام دهند و طی این سه ماه که چهار مقطع کاهش اهدای خون با یکدیگر تلاقی کرده است تمامی تلاش خود را به خرج دهند و لحظه ای تعلل نکنند.