کد خبر: ۲۷۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۳ - 2014July 07

مدیریت مصرف مواد غذایی هنگام روزه داری ضروری است

شفا آنلاین:مصرف مواد غذایی حاوی فیبر و اجتناب از خوردن پروتئین زیاد و مواد قندی بهترین راه مدیریت تشنگی و گرسنگی در ماه رمضان است.
به گزارش شفا آنلاین،احمد صائبی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: مصرف انواع سبزیجات و میوه‌ها به همراه آب فراوان می‌تواند تشنگی فرد روزه دار را در ساعات روزه داری مدیریت کند.

وی استفاده از سبزیجات پخته در وعده سحری را توصیه نمود و افزود: مصرف کدو، هویج و سایر سبزیجات به صورت پخته به دلیل دارا بودن فیبر زیاد ماندگاری آب را در دستگاه گوارش افزایش می دهد.

این متخصص در ادامه با تاکید بر اینکه افراد روزه دار نباید مواد باقی مانده مانند آلبالو و گیلاس را در وعده سحر یا افطار استفاده کنند خاطر نشان کرد: این نوع میوه‌ها سبب از دست رفتن آب بدن می‌شود بنابراین بهتر است فرد روزه دار از مصرف غذاهای پر نمک، فست‌فودها و غذاهای فرآوری شده خودداری کند.

به گفته صائبی مدیریت درست تشنگی و گرسنگی در افراد روزه دار می‌تواند سلامت بدن را حفظ کند.
نظرات بینندگان