کد خبر: ۲۷۰۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021January 07

بایدن به طور رسمی رئیس جمهوری آمریکا شد

جو بایدن برخلاف تلاش برخی طرفداران ترامپ در کنگره آمریکا، با کسب ۳۰۶ رای گزینشگران به طور رسمی به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا تایید شد.

شفاآنلاین>سلامت> جو بایدن برخلاف تلاش برخی طرفداران ترامپ در کنگره آمریکا، با کسب ۳۰۶ رای گزینشگران به طور رسمی به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا تایید شد.

به گزارش شفاآنلاین:نشست مشترک کنگره آمریکا که روز چهارشنبه برای شمارش آرای گزینشگران و تایید پیروزی بایدن برگزار شد، پس از ۱۲ رای گزینشگران حامی ترامپ، به دلیل یورش شورشیان حامی ترامپ برای حدود ۶ ساعت به حالت تعلیق درآمد.

کنگره پس از خروج شورشیان که با حضور نیروهای گارد ملی آمریکا و پلیس فدرال به حالت عادی برگشت، نشست خود را در ساعت ۸ شب چهارشنبه به وقت محلی از سر گرفت.

ابتدا اعتراض به آرای گزینشگران ایالت آریزونا و دیگر اعتراض‌ها رسیدگی شد و سرانجام ۲ مجلس وارد رای‌گیری شدند.

از آنجا که اعتراض‌ها باید در هر ۲ مجلس به تصویب برسد و هر دو مجلس با این اعتراض مخالفت کردند، هیچ یک از اعتراض‌ها ره به جایی نبرد.

اعتراض درباره اعتبار آرای ایالت جورجیا، نوادا و میشگان هم با وجود اعتراض اعضای مجلس نمایندگان، هیچ سناتوری از آن حمایت نکرد و ابتر ماند.

اعتراض درباره آرای گزینشگران ایالت پنسیلوانیا هم با مخالفت ۹۲ سناتور و ۲۸۲ عضو مجلس نمایندگان روبرو شد.

تلاش لویی گومرت برای اعتراض به آرای گزینشگران ایالت ویسکانسین هم از حمایت هیچ سناتوری برخوردار نبود و عقیم ماند.

به این ترتیب، تلاش دونالد ترامپ برای بازگرداندن ورق انتخابات با هر شکل ممکن حتی با قشون کشی خیابانی و تسخیر کنگره آمریکا ره به جایی نبرد و جو بایدن وکامالا هریس، از ۲۰ ژانویه قدرت را در دست خواهد گرفت.جهان صنعت نیوز
نظرات بینندگان