کد خبر: ۲۵۷۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020May 11

احتمال ابتلاي۷۰ درصدی آمريکايي‌ها به کرونا

ترامپ که در ابتدا شيوع کرونا در آمريکا را تکذيب کرده و اخبار مربوط به آن را شايعات ساخته شده توسط دموکرات‌ها قلمداد مي‌کرد، اکنون به دليل تعلل در مقابله با اين ويروس هدف انتقادهاي شديد و گسترده قرار گرفته است
شفاآنلاین>سلامت>کارشناس آمريکايي با هشدار درباره خوش‌بين کردن مردم نسبت به کنترل ويروس کرونا، گفت که در يکي دو سال آينده ۶۰ تا ۷۰ درصد جمعيت اين کشور به اين ويروس آلوده خواهند شد.

به گزارش شفاآنلاین،مايکل اوسترهولم مدير مرکز تحقيقات و سياست‌ گذاري بيماري‌هاي عفوني در دانشگاه مينه‌سوتا آمريکا يکشنبه ‌شب هشدار داد که نبايد درباره امکان کنترل شيوع ويروس کوويد۱۹ مردم را خوش‌بين کرد.

اوسترهلوم تاکيد کرد که در کشورهايي مثل کره جنوبي و آلمان هم که موفق‌ترين کشورها در کنترل کرونا بوده‌اند، اخيرا نشانه‌هايي از افزايش دوباره مبتلايان ديده شده و اطلاع‌رساني به مردم بايد با پرهيز از خوش‌بيني و ترساندن مردم باشد.

اين کارشناس با تشبيه کرونا به ببري که آمريکا سوار آن است اما مهارش را در دست ندارد، گفت امسال يا در سال آينده چيزي بين ۶۰ تا ۷۰ درصد از جمعيت آمريکا به کوويد۱۹ مبتلا خواهد شد.

اظهارات اين کارشناس در حالي است که آمريکا هم‌اکنون نيز با يک ميليون و ۳۵۲ هزار و ۳۲۰ مبتلا، بالاترين آمار را در ميان کشورهاي جهان دارد. تاکنون ۸۰ هزار و ۳۲۳ نفر در اين کشور به دليل ابتلا به کوويد۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

يک ماه پيش که هنوز شمار مبتلايان به کرونا در آمريکا کمي بيش از ۱۰۰ هزار نفر بود، «آنتوني فائوچي» مدير موسسه ملي آلرژي و بيماري‌هاي عفوني آمريکا در گفت‌وگو با شبکه خبري سي‌ان‌ان گفت که احتمالا شمار مبتلايان به کوويد۱۹ در اين کشور به ۲ ميليون نفر برسد.

شفاآنلاین>سلامت>اما با گذشت کمتر از يک ماه از صحبت‌هاي او، با توجه به افزايش چشمگير مبتلايان در آمريکا، پيش‌بيني‌ها فراتر از اين اعداد و ارقام است.

به گزارش شفاآنلاین،دونالد ترامپ رييس جمهوري آمريکا که در ابتدا آمار مرگ‌ومير ناشي از کرونا را تا ۶۰ هزار نفر پيش‌بيني کرده و اين حفظ اين رقم را موفقيت مي‌دانست، در اظهارات اخير خود اين پيش‌بيني را تا ۱۰۰ هزار نفر افزايش داده است.

ترامپ که در ابتدا شيوع کرونا در آمريکا را تکذيب کرده و اخبار مربوط به آن را شايعات ساخته شده توسط دموکرات‌ها قلمداد مي‌کرد، اکنون به دليل تعلل در مقابله با اين ويروس هدف انتقادهاي شديد و گسترده قرار گرفته است.ان بي سي
نظرات بینندگان