توت ها
وی توت ها را جزء میوه های مفید و حاوی غنی ترین منابع آنتی اکسیدان ها برشمرد و گفت: از این رو تقریبأ هر دو سوم لیوان از توت ها یک سهم میوه محسوب می شود.
شاتوت و تمشک
متخصص تغذیه، شاتوت و تمشک را برای بهبود فعالیت های مغزی و پیشگیری از آسیب های مغزی که در اثر عملکرد رادیکال های آزاد ایجاد می شوند مفید دانست و تأکید کرد: بر اساس انجام مطالعات روی افراد آلزایمری و پارکینسونی، تأثیر استفاده از این میوه ها جهت بهبود سریع و کاهش عوارض بیماری نیز دیده شده است.
زردآلو
وی تصریح کرد: زردآلو حاوی مقادیر قابل توجه آهن؛ کلسیم پیش ساز و ویتامین A است و هر 2 تا 3 عدد زردآلوی بزرگ یک سهم میوه به شمار می رود.
به گفته وی در این میوه مقادیر متنوعی از گروه های ویتامین B و سایر مواد معدنی مانند روی و مس نیز وجود دارد و برای پیشگیری از ابتلا به یبوست هم بسیار مفید است.
هلو
به گفته عقبایی هلو منبع متوسطی از آنتی اکسیدان ها،حاوی پتاسیم، کلراید (در سلامت دندان موثر) و آهن است.
گیلاس
وی ادامه داد: گیلاس منبع غنی هورمونی ملاتونی است که منجر به کاهش درجه حرارت بدن حین خواب، داشتن خوابی سالم و عمیق می شود.
متخصص تغذیه با تأکید بر این که گیلاس در آرامش سیستم عصبی نقش بسزایی دارد در عین حال آن را موثر بر کاهش التهابات مثانه اعلام کرد.
گلابی
وی گلابی را از غنی ترین منابع فیبر وداراي قند پائین دانست و اظهار داشت: به علت فیبر بالا اين ميوه منجر به سیری طولانی مدت می شود و در رژیم های لاغری و جلوگیری از ابتلا به یبوست هم نقش بسزایی دارد.
گوجه سبز
عقبایی گوجه سبز را یک میوه اسیدی اعلام کرد و به خبرنگار شفا آنلاین گفت: انرژی گوجه سبز نسبت به سایر میوه ها کمتر و دارای فیبر محلول و غیر محلول است که در عملکرد دستگاه گوارش و کاهش سطح چربی های خون نیز موثر است.