شفا آنلاين-عده زیادی از باغداران برای افزایش مدت ماندگاری توت فرنگی ها به آن سم می زنند و معمولا چنین توت فرنگی هایی باعث به خطر افتادن سلامتی می شوند.
  	 	به گزارش 
شفا آنلاين،توت فرنگی از میوه هایی است که برای جلوگیری از پوسیدگی و از بین رفتن 
محصول به ان سم و مواد قارچ کش می زنند و سپس روانه بازار می کنند این در 
حالی است که این سم ها و کود های شیمیایی باعث می شود سلامت مصرف کنندگان 
آن به خطر بیفتد..
بررسی ها نشان می دهند، از آنجا که سطح
 توت فرنگی 
 دارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که 
برای پرورش این میوه به کار برده می شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی
 می ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی شود. از این رو، شستن این میوه 
با آب خالی نمی تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و 
تولید کنندگان این میوه استانداردهایی را همواره مد نظر داشته باشند.
گفتنی است، شاید فکر کنید می توان با استفاده از مواد ضد عفونی کننده در هنگام شست و
 شوی میوه ها ، تا حدودی از میزان این سموم کاست، اما  مواد شوینده و ضد 
عفونی کننده برای از بین بردن میکروبها و انگلها مفید هستند و نمی 
توانند سمومی را که تا حدودی در بافت میوه نفوذ کرده است، از بین ببرند. 
علاوه بر این، استفاده از این ترکیبات و یا قرار دادن طولانی مدت توت فرنگی
  ها در آب به دلیل نداشتن پوست محافظ، می تواند بافت میوه را متلاشی 
کرده و این ترکیبات شیمیایی نیز به بافت میوه نفوذ کنند،
نتایج 
مطالعات نشان می دهند، در میان میوه های تابستانی توت فرنگی جزو میوه هایی 
است که باید در نگهداری و هنگام مصرف آن توجه بسیاری کرد و در شست و شوی آن
 حتما نکات زیادی را رعایت کرد.