اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید
شفا آنلاین>سلامت>طرز تهیه محمره را در مطلب زیر برای شما آماده کرده ایم.
به گزارش شفا آنلاین، اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.
اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل میدهد و میتواند به عنوان یک میانوعده جذاب درست شود.
مواد لازم:
فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد سیر: ۳ حبه رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری گردوی خرد شده: ۲ لیوان ۴ برش مغز نان تست روغن زیتون: نصف فنجان کوچک رب انار: ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم طرز تهیه و دستور پخت:
پوست فلفلهای کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.