این استان به دلیل مرزهای طولانی با کشورهای همسایه، تردد اتباع بیگانه در آن زیاد است، ضمن اینکه ما مسئله بیماریهای گرمسیری نیز در استان داریم. مسئله مالاریا موضوع دیگری است که خوشبختانه در سالهای اخیر کنترل شده است، ولی بسیاری از بیماریهای عفونی دیگر نیز وجود دارند

شفا آنلاین>اجتماعی>نماینده مردم ایرانشهر با اشاره به کمبود تختهای بیمارستانی<
Hospital beds> در استان سیستان و بلوچستان گفت: استان به لحاظ تعداد تختهای بیمارستانی نسبت به جمعیت یک آمار پایینی دارد که آمار آن، 0/9 تخت است. متوسط تخت بیمارستانی در کشور 5/1 است. هدف گذاری انجام شده حدود 5/2 تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت است.
به گزارش
شفا آنلاین:محمدنعیم امینیفرد نماینده مردم ایرانشهر با اشاره به مرزهای طولانی استان سیستان و بلوچستان با کشورهای منطقه اظهار کرد: این استان به دلیل مرزهای طولانی با کشورهای همسایه، تردد اتباع بیگانه در آن زیاد است، ضمن اینکه ما مسئله بیماریهای گرمسیری نیز در استان داریم. مسئله مالاریا موضوع دیگری است که خوشبختانه در سالهای اخیر کنترل شده است، ولی بسیاری از بیماریهای عفونی دیگر نیز وجود دارند.
امینی\فرد با تاکید بر اینکه کمبود تختهای بیمارستانی را بهخصوص در بخشهای جنوبی استان داریم، تصریح کرد: همین تعداد تختی که هم در استان وجود دارد، توزیع متناسبی ندارد. به عنوان مثال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر این عدد خیلی پایینتر است. در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل مختصری بهتر است ولی آن هم با متوسط استانداردها فاصله دارد.وی افزود: بنابراین ما از یک طرف نیازهای بیشتری را برای تختهای بیمارستانی بهخصوص در ارتباط با بیماریهای عفونی داریم و از طرف دیگر، کمبود تختهای بیمارستانی را داریم و از طرف دیگر هم توزیع نامناسب تختها وجود دارد. البته در سالیان اخیر در ماده ۲۳ الحاقی حداقل دو بیمارستان در جنوب استان داده شده است، ولی متناسب با این اعلام موافقت سازمان برنامه و بودجه، بودجهها متناسب دیده نشده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطر نشان کرد: بنده فکر میکنم اگر عملیات اجرایی همین دو بیمارستان در ایرانشهر و چابهار تسریع شود، ما حتما شاخص بهتری خواهیم داشت. همینطور در زاهدان تعداد تختهایی که وجود دارد، زودتر مورد بهره برداری قرار میگیرد.
سروش در پاسخ به این سوال که آیا امیدی نسبت به بهره برداری این دو بیمارستان است، گفت: در زاهدان و سراوان چون ۹۰ درصد پیشرفت عملیات ساختمانی داشته، جای امید وجود دارد و امیدوار هستیم، اما در جنوب استان، خیر، چون ما در ابتدای راه هستیم و تنها یک کلنگزنی انجام شده است.طبنا