کد خبر: ۲۲۱۸۵۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 29

سگ گردانی در تهران ممنوع شد

پلیس با اخذ مجوز از دادستان تهران، با افرادی که در اماکن عمومی مانند پارک‌ها سگ گردانی می‌کنند، برخورد خواهد کرد
شفاآنلاین>سلامت> رئیس پلیس تهران گفت: با افرادی که در اماکن عمومی اقدام به سگ‌گردانی می‌کنند، برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش شفاآنلاین، سردار حسین رحیمی با بیان اینکه برخی افراد با آوردن سگ به معابر عمومی باعث ایجاد ترس و دلهره برای شهروندان(Citizens) شده‌اند، اظهار کرد: پلیس با اخذ مجوز از دادستان تهران، با افرادی که در اماکن عمومی مانند پارک‌ها سگ گردانی می‌کنند، برخورد خواهد کرد.

وی افزود: مکان‌های عمومی جای سگ‌ گردانی و رفت و آمد حیوانات(Animals) نیست، حمل سگ در درون خودروها ممنوع است و در صورت مشاهده این موضوع، برخورد جدی پلیس با حاملان سگ در خودروها انجام می‌شود.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به نحوه برخورد با متخلفان گفت: قطعا در برخورد اول با افراد برخوردی می‌شود ولی نحوه چگونگی برخورد با آنها بعد از جلسه با دادستان اعلام می‌شود.
نظرات بینندگان