تشعشعات رادیوفرکانسی تلفنهای همراه، سرطانزا بوده و موجب سرطانهای قلب، مغز و غدد فوق کلیوی میشود

شفا آنلاین>سلامت>موسسه سلامت ملی ایالات متحده، از سال ۱۹۹۹ تا کنون به بررسی اثرات تشعشع تلفنهای همراه روی موشها و سپس انسان، پرداختهاند. تلفنهای همراه،<
Cell phones> برای ارتباط با برج مخابراتی، تشعشعات رادیوفرکانسی منتشر میکنند. اکنون محققان سمشناسی ملی آمریکا اثبات کردهاند، بین این تشعشعات و ابتلا به سرطان، ارتباط مستقیمی وجود دارد.
به گزارش
شفا آنلاین: محققان سمشناسی آمریکا، پس از بررسیهای متعدد، به این نتیجه رسیدهاند که تشعشعات رادیوفرکانسی تلفنهای همراه، سرطانزا بوده و موجب سرطانهای قلب، مغز و غدد فوق کلیوی میشود.
اگرچه این محققان صرفا روی موشهای آزمایشگاهی، بررسیهای خود را انجام دادهاند اما به نتیجه روشن و واضح سرطانزا بودن تشعشعات رادیوفرکانس منتشر شده از تلفنهای همراه، به ویژه در موشهای نر، دست یافتند. آنها معتقدند که افراد به خصوص مردها باید تا جاییکه امکان دارد، نواحی حساس بدن خود را از این تشعشعات دور نگه دارند.این محققان میگویند، هنگام بررسی موشها، تشعشعات را از کل بدنشان عبور دادند اما این وضعیت در انسان به گونهای دیگر است. زیرا او معمولا تلفن همراه خود را در بخش خاصی از بدن خود قرار میدهد و معمولا بافتهای موضعی خاصی در برابر این تشعشعات قرار میگیرند. علاوه بر آن، مدت زمان استفاده از این تلفنها در ایجاد سرطان هم نقش دارد و خوشبختانه بیشتر مردم، به مدت خیلی طولانی از تلفنهایشان استفاده نمیکنند.
تلفن همراه، نوع خاصی از امواج رادیویی یا تشعشع رادیوفرکانسی استفاده میکند و ابزار تلفن را با شبکه مخابراتی، مرتبط میسازد. افراد هنگام استفاده از این تلفنها و دیگر ابزار بیسیم، در معرض این امواج و تشعشعات قرار میگیرند. البته فناوریهای جدیدی آمدهاند که تا حدی مشکلات مربوط به امواج را مرتفع سازند، اما متاسفانه هنوز کارآیی چندانی ندارند و خطر این امواج، همچنان پابرجاست. امواج رادیویی میتوانند به دیانای بافتهای بدن صدمه بزنند و او را به سرطانهای مهلکی مبتلا کنند. البته اخیرا محققان تورنتو هم سرطانزایی تلفنهای همراه را به اثبات رساندهاند.
محققان میگویند باید تا جای ممکن، تلفن همراه را از خود دور نگهداشت و فقط در مواقع ضروری از آن استفاده کرد.طبنا