باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود.
  	 	
شفا آنلاین:باقلوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. این باقلواهای خوشمزه را تهیه کنید و در نوروز از میهمانان پذیرایی کنید.میزان سرو: 8 الی 10 نفر
مواد لازم خمیر: 
    آرد: 4 پیمانه (550 الی 560 گرم)
    آب: 100 میلی لیتر
    ماست: 100 گرم
    روغن: 90گرم
    تخم مرغ: 2 عدد
    سرکه: 2 ق س
    بیکینگ پودر: یک دوم ق س
    نمک: یک ق چ
مواد لازم کرم: 
    شیر: 5 پیمانه (یک لیتر)
    شکر: 180 گرم
    زرده تخم مرغ: 2 عدد
    آرد: 100 گرم
    نشاسته: 30 گرم
    فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم اضافی: 
    کره (ذوب شده): 100 گرم
    روغن: 90 گرم
مواد لازم شربت: 
    شکر: 180 گرم
    آب: یک پیمانه
    آب لیمو ترش: 3 الی 4 قطره 
 باقلوا  
طرز تهیه: 
1. ابتدا برای تهیه شربت، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظی حاصل شود. 
2. برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و وسط آن را گود کنید. بقیه مواد را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. 
3. خمیر را به چهارده قسمت تقسیم کرده و هر یک را گلوله کنید. خمیر را با پارچه ای نمدار و یا سلفون بپوشانید و استراحت دهید. 
4. برای تهیه کرم، چهار پیمانه شیر، شکر و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش آید. 
5. یک پیمانه شیر باقیمانده، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را بزنید تا صف و یکدست شوند و سپس به مواد در حال جوش اضافه و مخلوط کنید. 
6. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود. 
7. یکی از گلوله های خمیر ورآمده را روی سطح کار کمی آرد پاشیده شده نازک پهن کنید. 
8. کره ذوب شده و روغن اضافی را با هم مخلوط کنید و با برس مقداری روی خمیر بمالید. 
9. بقیه گلوله های خمیر را نیز روی سطح کار نازک پهن کرده و روی هر یک از آنها مخلوط روغن و کره ذوب شده را بمالید.
10. در آخر لایه های خمیر قرار گرفته روی هم را با چاقویی تیز برش دهید. 
11. بقیه مخلوط کره و روغن را روی برش ها بریزید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. 
12. پس از گذشت 2 الی 3 دقیقه، شربت خنک شده را روی باقلوا بریزید و سرو کنید.