اگر میگو در شرایط زیستی خوب، یعنی در دریا رشد کند و از موجودات ریزدریایی تغذیه کند، میتواند جایگزین خوب گوشت قرمز شود. البته میگوی پرورشی و میگوی دریای از لحاظ ارزش غذایی تفاوتی با هم ندارند.

شفا آنلاین:با یک کیلو میگو میتوان براحتی برای چند نفر غذا تهیه کرد و در مقایسه با غذاهایی که با گوشت، مرغ یا ماهی تهیه میشود میگو غذای گرانی نیست. نکته مهمتر آن که میگو به دلیل ارزش غذایی بسیار بالایی که دارد صرف میکند برایش هزینه و آن را در برنامه غذاییتان وارد کنید.
به گزارش
شفا آنلاین:اگر میگو در شرایط زیستی خوب، یعنی در دریا رشد کند و از موجودات ریزدریایی تغذیه کند، میتواند جایگزین خوب گوشت قرمز شود. البته میگوی پرورشی و میگوی دریای از لحاظ ارزش غذایی تفاوتی با هم ندارند.
میگو در مقایسه با گوشت قرمز مواد پروتئینی کمتری دارد و ریسک ابتلا به نقرس و اسید اوریک و اوره بالا با مصرف میگو بسیار کمتر از گوشت قرمز است.
میگو برخلاف گوشت قرمز غنی از چربیهای غیراشباع است و میزان اسیدهای چرب اشباع آن بسیار اندک است. اگر بخواهیم گوشت لخم میگو را با گوشت لخم قرمز یا گوشت مرغ و ماهی مقایسه کنیم از نظر میزان کالری با یکدیگر برابری کرده و هیچ فرقی با هم ندارد. روش طبخ ناسالم میتواند موجب افزایش کالری انواع گوشتها شود.
البته میگو کلسترول بالایی دارد و دفراد دارای کلسترول بالا نباید میگو را جانشین ماهی نمایند ولی همه افراد سالم میتوانند میگو بخورند و نباید از کلسترول این آبزی واهمهای داشته باشند.میزان کلسترول میگو نسبت به نیاز روزانه ما به دریافت کلسترول از منابع غذایی مختلف بیشتر نیست، اما بیمارانی که کلسترول بالایی دارند یا LDL (کلسترول بد) خونشان بالاست و تحت کنترل دارویی هستند باید در مصرف میگو احتیاط کنند.
میگو به دلیل اسیدهای چرب غیراشباع خیلی زود فاسد میشود و چون سیستم گوارشی میگو در ناحیه سر قرار دارد فساد از ناحیه اتصال سر به بدن است. در صورتی که میگو فاسد باشد سر آن براحتی و بدون نیاز نیرو جدا میشود.
اغلب فروشندگان میگوهای فلهای با شروع مرحله فساد، سر میگو را جدا و بدون سر میفروشند و در مرحله بعد پوست را جدا و عضله را عرضه میکنند. البته به این نکته توجه کنید که گاهی برخی کارخانجات بر حسب سفارش، میگوها را سرکنی و پوستگیری میکنند.
در نتیجه میگوهای سرکنده منجمد کارخانهای که بستهبندی و وکیوم شده و دارای تاریخ مصرف و مجوز بهداشت است، فاسد نیست. نکته دیگر این که از شهرهای غیرساحلی به هیچ وجه میگوی تازه نخرید زیرا بر حسب طول مسافت میگوها باید منجمد شده باشد.
اگر میگو بخوبی پخته یا از ادویهجات و سبزیجات مختلفی هنگام طبخ آن استفاده شود، بوی زهمش از بین میرود و ذائقهپسند میشود.