این سالاد یک نوع سالاد خوشمزه و مقوی است. در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.
  	 	 شفا آنلاین
شفا آنلاین:مواد مورد نیاز
    سینه مرغ (پخته و خردشده): 200 گرم
    سیر (خردشده): 1 حبه
    کاهو (درشت خردشده): 100 گرم
    تخم مرغ (آب پز): 4 عدد
    سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): 6 عدد
    لوبیا سبز (پخته شده): 200 گرم
    گوجه گیلاسی: 100 گرم
    زیتون بدون هسته: 150 گرم
    ریحانه تازه (خردشده): 1 ق س
    جعفری تازه (خردشده): 1 ق س
    پیازچه تازه (خردشده): 1 ق س
    سرکه بالزامیک: 3 ق س
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    خردل: 2 ق چ
    روغن زیتون: 9 ق س 
 طرز تهیه سالاد نیکویس
روش تهیه
1.    یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به 4 قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.
2.    جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
3.    برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
4.    سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.
•    در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.