آماده كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
  	 	
 			 				 				شفا آنلاین:آماده
 كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا 
داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره 
مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد.
  			  		   مواد لازم:-     خامه فرم گرفته: 250گرم 
-     شكلات تلخ: 350 گرم   
-     خامه صبحانه: 250 گرم  
-     پودر بادام: 100 گرم  
-     كيك اسفنجي: يك تخته پخته شده (3 تخممرغي)  
-     ژلاتين: 8 ورق  
-     انجيرسياه: ريز خرد شده يك ليوان  
-     مويج بدون هسته: نصف ليوان
  
روش تهیه :
آماده
 كردن اين پاته كار بسيار سادهاي است؛ ابتدا شكلات تلخ را روي بخارآب يا 
داخل مايكروويو ذوب ميكنيم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه كرده و دوباره 
مواد را كمي گرم ميكنيم تا به حالت كاملا رقيق دربيايد. مواد را به خامه 
فرم گرفته اضافه كرده و با همزن برقي به هم ميزنيم تا كاملا يكدست شود.
 
 در اين مرحله كيك اسفنجي را خرد كرده، به همراه انجير، مويج و پودربادام 
به مواد اضافه ميكنيم و همه مواد را با ليسك به هم ميزنيم تا كاملا يكدست
 شوند. 
 
ورقههاي 
ژلاتين را داخل آب سرد گذاشته و اجازه ميدهيم تا كاملا نرم شوند سپس آب 
اضافي آن را خالي كرده و داخل كاسهاي فلزي روي بخارآب قرار ميدهيم تا ذوب
 شوند. مايه ژلاتين را به مواد پاته اضافه كرده و توسط ليسك همه را با هم 
خوب مخلوط ميكنيم.
 
 مواد را داخل قالب مستطيل شكل مثل قالب لوف ريخته و به مدت 8 ساعت در 
يخچال ميگذاريم تا كاملا خودش را بگيرد. پاته را برگردانده و روي آن را با
 خامه و انجيرسياه و مواد دلخواه ديگر تزئين ميكنيم.