برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
  	 	
شفا آنلاین: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور
 نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. 
 
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)-     ۲ قاشق غذاخوری روغن
 -     ۴ حبه سیر (خرد شده)
 -     ۹۰۰ گرم میگو
 -     ۳ پیمانه اسفناج
 -     نصف یک عدد پیاز (خرد شده)
 -     ۲ قاشق چایخوری نمک
 -     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
 -     ۲ پیمانه خامه چرب
 -     ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده)
 -     ۶ اسلایس بیکن
 -     ۱ پیمانه پنیر پارمسان
 -     نصف پیمانه جعفری خرد شده
 
  
طرز تهیه- روغن را درون قابلمه داغ کنید.
 - سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید.
 - اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید.
 - خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد.
 - فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید.
 - میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.