امروز قصد داریم نحوه تهیه یک نوع رب از میوه گل نسترن (میوه گل رز) را آموزش دهیم که در کتب طب سنتی از این میوه به عنوان میوهای سرشار از ویتامین C یاد شده است
شفا آنلاین>تغذیه>با توجه به مضراتی که برای رب گوجه فرنگی در طب سنتی بیان شده، برای جایگزین کردن این نوع رب که برای پخت انواع غذاهای مختلف نیازمند آن هستیم از چه نوع ربی میتوان استفاده کرد؛ نحوه تهیه ربی سرشار از ویتامین C و مانع بیماریهای قلبی در این مطلب آمده است.
به گزارش شفا آنلاین،امروز قصد داریم نحوه تهیه یک نوع رب از میوه گل نسترن (میوه گل رز) را آموزش دهیم که در کتب طب سنتی(Traditional medicine) از این میوه به عنوان میوهای سرشار از ویتامین C یاد شده است.
برای تهیه رب میوه گل نسترن ابتدا باید دو کیلو میوه نسترن را داخل ظرفی مسی ریخته و به اندازهای آب که روی میوه نسترن را بگیرد ریخته و جوشانده بعد داخل مخلوطکن بریزید سپس صاف کرده دوباره روی شعله خیلی کم گذاشته و وقتی غلیظ شد، خاموش کرده و یک قاشق غذاخوری نمک ریخته، وقتی خنک شد، داخل شیشه بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.
خــــــــــواص رب میوه گل نسترن
سرشار از ویتامین ث
باعث پیشگیری از بیماریهای قلبی(Heart disease)
درمان و پیشگیری از مشکلات کلیه
تسکین سرفه، سرماخوردگی
درمان مشکلات پوستی و آلرژیها
منبع عالی از ویتامین C
منبع غنی از ویتامینهای E,A,D
باعث تسکین سردرد و سرگیجه
این رب سرشار از خواص مختلف و جایگزین بسیار مناسبی برای رب گوجه فرنگی است.تسنیم