به گزارش شفا آنلاین:معمولا ارزش مواد غذایی به ویژه سبزیجات پس از پخت کاهش مییابد؛ اما برخی از روشهای پخت قادر به حفظ ارزش غذایی<Maintain nutritional value> مواد است.
مطالعات محققان اسپانیایی نشان میدهد گریل کردن قارچ یا پخت آن در 
مایکروویو بهترین روش برای حفظ ارزش غذایی قارچ است. قارچ حاوی مقادیر 
بالای فیبر و پروتئین است.
ویتامین های B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدنی روی و سلنیم از دیگر مواد 
موجود در قارچ است. آنتی اکسیدانها و دیکر عوامل فعال زیستی از جمله 
betaglucans نیز در قارچ وجود دارد که قادر به تقویت سیستم ایمنی است.
مطالعات نشان می دهد سرخ کردن قارچ منجر به افزایش چربی و کالری و کاهش 
ارزش غذایی میشود. پخارپز کردن قارچ نیز فعالیت betaglucans را افزایش می 
دهد، ولی فعالیت آنتی اکسیدانها کاهش مییابد.
پخت قارچ در مایکروویو و گریل کردن آن افزایش قابل ملاحظهای در فعالیت 
آنتی اکسیدانها و محتویات پلی فنل دارد. این مطالعه نشان میدهد پوشش قارچ
 با یک لایه نازک روغن زیتون قبل از پخت میتواند به افزایش ارزش غذایی آن 
کمک کند.
منبع سلامت نیوز

 
 	 
 	