اکثرا و در حالت دیفالت، همیشه ماکارونی و اسپاگتی را با گوشت قرمز چرخ کرده درست می کنیم.
  	 	
شفا آنلاین: اکثرا و در حالت دیفالت، همیشه ماکارونی و 
اسپاگتی را با گوشت قرمز چرخ کرده درست می کنیم. اما در این مطلب، کوفته 
هایی از مرغ داریم که می خواهیم اسپاگتی را با آنها سرو کنیم.مواد لازم:- اسپاگتی: 200 گرم
 - گوشت مرغ (چرخ کرده): 400 گرم
 - پنیر پارمزان (رنده شده): 4 قاشق سوپ خوری
 - نمک: به مقدار لازم
 - فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 - سس کچاپ: یک قاشق سوپ خوری
 - سس خردل: یکم قاشق سوپ خوری
 - فلفل قرمز (ریز خرد شده) یک عدد
 - پیاز (خرد شده): یک عدد
 - گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): 450 گرم
 - آب مرغ: یک پیمانه
 - خامه: 2 قاشق سوپ خوری
 - پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
 
 
 
 
طرز تهیه:
1.
 اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی آن بپزید و کنار بگذارید، گوشت مرغ چرخ 
کرده، سس کچاپ، سس خردل، فلفل قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق سوپ خوری پنیر 
پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز 
دهید. 
 
2. گلوله 
های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کنار بگذارید. مقداری روغن را 
در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید.
3.
 پیاز خرد شده را در روغن تفت داده (حدود 3 الی 4 دقیقه) و گوجه فرنگی پوست
 کنده و خرد شده، آب مرغ، پنیر پارمزان باقی مانده و پودر آویشن را اضافه 
کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. 
 
4.
 کوفته قلقلی های تفت داده شده را اضافه کرده و دوباره به پخت مواد ادامه 
دهید. در آخر که مواد غلظت یافت، خامه را اضافه کنید. اسپاگتی را به همراه 
این سس و کوفته قلقلی ها سرو کنید.